Rólam

Slide background

Rólam

Rólam

Szerencsésnek mondhatom magam mert hosszú, és számos foglalkozásban eltöltött idő után olyan dolgot csinálhatok, amely életem passziója lett. Tudattalanul de az élet valószínűleg a megfelelő időben vezetett oda, hogy aromaterápiával foglalkozzak. Az illóolajok életem és családom mindennapjainak részét képezik. A tudás megszerzésével másoknak is segíthetek egy teljesebb élet elérésében, úgy, ahogy mások segítettek nekem. Egy régi álmom vált valóra.

2008-ban szereztem meg gyógymasszőri diplomámat a Seattle-i Cortiva Intézetben, ugyanebben az évben fejeztem be a már korábban elkezdett aromaterápiás mestervizsgámat a Jade Shutes által fémjelzett East-West Shool for Herbal and Aromatic Studies iskolában, amely több, mint 400 órányi ismeretanyagot ölelt fel. Itthon elvégeztem a fitoterápiát így a megszerzett tudással komplex képet alkothatok a növények és a belőlük kivont illóolajok, abszolútok és egyéb kivonatok jótékony hatásairól. Vallom, hogy a holisztikus szemlélettel történő gondolkodással nagyobb eredményt lehet elérni az alternatív gyógyászat terén.

A mai globalizált világban az internet rengeteg információval látja el az embereket, de jól meg kell nézzük, hogy mit olvasunk. Célom, hogy hiteles és érdekes információkkal lássam el az aromaterápia,az illóolajok és az illatok világáról érdeklődőket.

Szakmai tagság: